Редактор: e-mail: Кадър: БТВАз не съм разговарял днес нито с Борисов, нито

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВАз не съм разговарял днес нито с Борисов, нито
Коментари Харесай

Вицепремиерът: Ако Радев имаше по-дълъг политически опит, щеше да знае, че няма как да има пълна капитулация

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Аз не съм разговарял през днешния ден нито с Борисов, нито с Радев. С Радев не съм разговарял доста от дълго време, от 1 септември, и то не по политически тематики ". Това сподели в ефира на БТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

" Така че няма никаква колаборация с някой. Очите на страха са огромни. И може би това, което аз предлагам, опонира на разнообразни сюжети. Включително на самия президент. Отговорът му през днешния ден - той продължава да упорства за безусловна капитулация, нещо, което няма по какъв начин да се случи. Ако имаше малко по-дълъг политически опит, и в случай че беше анализирал повече историята на България, в случай че щете на света, нямаше да чака безусловна капитулация от настоящето държавно управление. Между другото, някогашният президент Първанов доста ясно му го сподели: " Остави вратата отворена за договаряния, за излаз, тъй като в случай че се опиташ да притиснеш някой до стената няма по какъв начин да постигнеш някакъв разговор ". Няма колаборация, има размисъл какво да се опитаме да създадем, с цел да умиротворим нацията ", съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР